Haz

Okulumuzun Özel Mediyaşam Hastanesi ile beraber yürüttüğü “Okul - Hastane El Ele, Sağlıklı Geleceğe” projesi Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının düzenlediği  "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri" kapsamında  ödül başvurusunda bulunmuştu.

Nis

Özel Mediyaşam Hastanesi 5,6, ve 7. sınıf öğrencilerimize obezite ve sağlıklı yaşam konulu seminer verdi.

Haz

Özel Mediyaşam Hastanesi Diyetisyeni Gülcan BAYSAL´ın velilerimize verdiği seminerde, çağın hastalığı olan ve okul çağında fark edilip önlenmesi gereken obezite konusunda bilinçlendirerek, sağlıklı yaşam için neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi verdi. Daha önce 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen seminer okul bahçesinde öğrenci velilerimiz için de düzenlendi.

Nis

Monami tarafından organize edilen “2016 Pastel Boya Resim Yarışması’nda öğrencilerimiz 4 altın madalya kazandı.

Nis

“Dijital Sınıf” kursuna katılmak için 8 Nisan 2016’da İspanya/Madrid´e giden Yelten Dallar Ortaokulu Öğretmenleri kursu tamamlayarak ilçemize döndüler.

May

Özel Mediyaşam Hastanesi ile birlikte yürüttüğümüz Okul Hastane  El Ele, Sağlıklı Geleceğe projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptığı çalışmayı hastaneye hediye ettik.

Nis

İspanya’ya Dijital Sınıf kursuna giden öğretmenlerimiz Korkuteli’yi tanıtan bir dizi çalışma yaptı. Oluşturdukları dijital platformda ilçemizin tarihini, öne çıkan kültürel ve doğal değerlerini yayınlayarak diğer ülkelerden gelen 40 kursiyer öğretmene sunum yaptılar.

Nis

Öğrencilerimiz, hastanede yatan yaşlı hastalara kitap okudular ve onlarla sohbet ederek arkadaşlık ettiler.

Nis

Korkuteli Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenlerinin katıldığı bir hafta sürecek olan "Dijital Sınıf" kursunda Web 2.0 araçlarını uygulamaya koymak ve sınıf içinde bilgisayar-internet faaliyetlerini etkin olarak kullanmak için takımlar oluşturuldu .

Nis

Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenleri Madrid’de düzenlenen "Dijital Sınıf" kursuna katılmak üzere 8 Nisan 2016 Cuma günü  İspanya’ya gidiyorlar.

Mrt

Yelten Dallar Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencileri arasında yapılan mesleki eğilim anketi sonuçlarına ve öğrencilerin isteklerine göre ideallerindeki mesleği doktorluk ve hemşirelik olarak belirleyen öğrencilere, Özel Mediyaşam Hastanesi’nde 2 saatlik mesleki rehberlik yapıldı. 8/A sınıfı Rehber Öğretmeni ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Davut KARA, öğrencilere eşlik etti.

Mrt

Öğrencilerimiz havanın iyi olduğu günlerde sabah törenlerinde ısınma hareketleri yapıyor.

Şbt

Hollanda/Assen´deki “Eğitim Öğretimde Yaratıcılık: Spor, Müzik, Sanat ve ICT´nin Eğitimde Nasıl Kullanılacağı” kursuna katılan öğretmenlerimiz kursu tamamlayarak ilçemize döndüler.

Ock

Erasmus+ projesi kapsamında bir haftalık kursa giden öğretmenlerimiz kültürler arası etkileşim için geleneksel Türk yemeklerini Hollanda´da tanıttılar.

Ock

Hollanda/Assen’de dünyanın en büyük eğitim portalı EBA öğretmenlerimiz tarafından tanıtıldı. Okulumuzun yürüttüğü Erasmus+ Projesi kapsamında Hollanda’da bulunan öğretmenlerimizin yaptığı sunumla, Eğitim Bilişim Ağı EBA’nın detaylı bir şekilde tanıtımı yapıldı.